Living the good life!
Varm, SMINKEFRI, og LØVETRENER! En sykt deilig dag! Jeg vil være her for alltid.
Begynte dagen klokka halv sju. Da var det lion walk med de store hannløvene. Klarte å forsove meg, så fikk ikke med meg kamera, måtte bare LØPE ut i bushen. Disse heter Boma og Bacari, og skal snart videre til Stage 2. Da får de bo, jakte og forme flokker innenfor et område, og deretter settes de ut i nasjonalparken for å leve for seg selv i det fri. Amazing! De er store nå, og ikke så vennlige lenger, så man får ikke ta på dem, i tilfelle de plutselig skulle finne på å angripe. De jakter allerede selv ute på lion walks.
Så var det cub sitting! I dag var det Lewa som stod for tur igjen, og de to nye valpene. De nye er fortsatt sjenerte, og en del av jobben vår er å lage leker til dem, og gjøre dem trygg på mennesker, slik at de kan gå ut på lion walks og bli vant med livet i det fri.

Topp Acne Shorts Levi’s
Og så… Yndlingen:)
Lewa kommer løpende mot deg når vi kommer inn til henne, ruller seg på ryggen for å få kos, leker, og koser seg. Herlighet i valpekropp. Verdens beste.
Vi hadde med mat til dem, og når den ene hadde spist opp, gikk hun rett videre til vennens kjøtt. Da ble det styrkekamp, og ingen gir opp!! De står sånn i en evighet, før en endelig slipper taket:
Men så er de gode venner igjen etterpå. Se så vakkert.
Dette er de to som ikke har navn ennå. Begge skal ha afrikanske navn på L. Det er blitt foreslått Lahili til hun ene, som jeg synes er kjempefint, men ingenting er altså bestemt.
Så var det tid for to nye lion walks! Først lære om hvordan vi skal oppføre oss for å vise at vi er lederne i flokken, og så vanlig lion walk. Jeg fjernet tre flåtter på Meeka i dag…
Og så fikk vi… T-skjorter! De må vi ha på oss på hver eneste lion walk. Her er Kali og jeg.


Håper dagen i morgen blir like fin! Da skal jeg ut i bushen og finne…